Evi küle dönen aile yardım bekliyor

Evi küle dönen aile yardım bekliyor

Ağrı'da elektrik kontağından çıkan yangınla evi küle dönen aile kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Merkez 100. Yıl Mahallesi 1221 sokakta ikamet eden Oğuz ailesinin ikamet ettiği ev, dün elektrik kontağından çıkan yangın ile küle döndü. Maddi durumu iyi olmayan aile, evleri yangında küle dönünce çaresizce ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başladılar.

 

Yatak odasındaki elektrik kablolarında başlayan yangın, kısa sürede tüm evi sardı. O sırada evde kimsenin olmaması olası can kaybını önledi.

 

Ev sahibi Şaban Oğuz, evleri yandığından dolayı bir müddet komşuları tarafından misafir edileceklerini söyleyerek, kendilerine acilen uzatılacak bir yardım elini beklediklerini ifade etti.

 

Oğuz, "Dün akşam evde yangın çıktı. Elektrik kontağından kaynaklanan yangın evi küle çevirdi. Maddi durumumuz o kadar da iyi değil. Yangından dolayı şuanda mağduriyetimiz artmış durumda. Şuanda acilen uzatılacak yardım eline ihtiyacımız var.  Hayır sahipleri bu sesimizi duysun. Mevsimde kış olunca bizi misafir eden komşular da biraz sıkıntı içerisine giriyor. O yüzden gerek resmi makamlardan ve gerekse hayır sahiplerinden bizim mağduriyetimizi giderecek bir yardım eli bekliyoruz. “ dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.