Evlerini lağım suyu basan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi

Evlerini lağım suyu basan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi

​Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde evlerini lağım suyu basan vatandaşlar belediyeye tepki gösterdiler.

Merkez Yeşilyurt ilçesi Kaynarca Mahallesi'nde evlerini lağım suyu basan vatandaşlar belediyeyi aradıklarını, ekiplerin 3-4 saat sonra gelerek müdahale ettiklerini söyledi. Evlerini lağım suyu basan vatandaşlar, evlerinde maddi hasarın olduğunu ifade ettiler.

Kaynarca Mahallesi Hatunsuyu Caddesinde saat 15.50 sıralarında aniden tuvaletlerden akan lağım sularından 2 evi bastı. Ev sahiplerinden Maruf Süt, belediye ekiplerini aradıkları halde geç müdahale ettiklerini, bu nedenle evlerini lağım suyu bastığını söyledi. Süt, ayrıca eşyalarının zarar gördüğünü belirterek bunun karşılanmasını istedi.

Evlerine aniden basan suyu gördükleri gibi belediye ekiplerini aradıklarını söyleyen Süt, "Aniden evimizi su bastı, hemen belediye ekiplerini aradık, acil müdahale etmelerini istedik. Ancak şikâyetimiz dikkate alınmadı. Su bastıktan 3-4 saat sonra belediye ekipleri vidanjör gönderdi. Erken müdahale edilseydi bu kadar zararımız olmazdı. Mahalleyi de pis koku sardı. Ayriyeten zararımız çok oldu." dedi. 

Öte yandan HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ve beraberindeki heyet, olay yerine gelerek mağdur olan ailelere geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yetkilileri göreve çağıran Dikgöz, vatandaşların mağdur edilmemesi gerektiğini belirtti. (İLKHA) 














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.