Fabrikasında çıkan yangında ölen iş adamı toprağa verildi

Fabrikasında çıkan yangında ölen iş adamı toprağa verildi

Gaziantep’te fabrikasında çıkan yangında yanarak hayatını kaybeden iş adamı toprağa verildi.

Gaziantep’te iplik fabrikasında çıkan yangında 3 gün boyunca cesedi bulunamayan ve dün Ankara'dan getirilen kadavra köpekleri tarafından cesedine ulaşılan Tuncay Kara, kılınan gıyabi cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde bulunan iplik fabrikasının depo bölümünde geçen pazartesi günü saat 16.30'da yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 15 saatte söndürülebildi. Yangında fabrika sahibi Tuncay Kara'dan (63) bir haber alınamaması üzerine soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla arama çalışması başlatıldı.

3 gün boyunca kaybolan ve bir türlü yapılan çalışmalara rağmen bulunamayan fabrika sahibi Tuncay Kara’nın (63), bulunması için kadavra arama köpekleri tarafından gerçekleştirilen aramada, Kara'ya ait olduğu tahmin edilen insan kemikleri bulunmuştu.

Bulunan kemikler olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kara’ya ait olduğu tahmin edilen kemik parçaları bugün ailesi tarafından teslim alındı.

Kara için bugün Bahaattin Nakıboğlu Cami'nde cuma namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını Gaziantep İl Müftü Yardımcısı ve Vekili Mehmet Yaman kıldırdı. Cenaze namazının ardından Kara, gözyaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Cenaze namazına, AK Parti Gaziantep milletvekillerinin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Durdu Yetkinşekerci, ilçe belediye başkanları, kamu ve özel kurum müdürleri, kentteki iş adamları ve sanayiciler, ailesi, fabrika çalışanları ve çok sayıda kişi katıldı.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler