Falcılar halkın duygularını sömürüyor

Falcılar halkın duygularını sömürüyor

İzmir’in merkez Karşıyaka ilçesinin sahil boyunu kendine mesken edinen falcılar halkı rahatsız ediyor.

İzmir’in tüm işlek noktalarında olduğu gibi Karşıyaka sahilini de kendine mesken edinen falcılar, halkı taciz ettikleri gibi duygularını da sömürüyor.

Halkın içinde bulunduğu ruh halinden faydalanmak isteyen falcılar, İzmir’in hemen her köşesinde tezgâh açtıkları dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle halkın sık kullandığı mekânlarda gezinen falcılar, genellikle gençleri ve kadınları tuzaklarına düşürüyor.

Karşıyaka deniz sahilini kendine mesken eden falcılar, ellerindeki küçük taşlarla tuzağına düşürdükleri halkın geleceğiyle ilgili öngörüde bulunup onlardan para topluyor. Özellikle genç kızları ve kadınları etkilediği görülen falcıların hiçbir tedirginlik duymadan çok rahat bir şekilde insanların duygularını sömürmesi ise görenleri şaşırtıyor.

Tüm bunlar yaşanırken kamerayla çekildiğini fark eden falcılar, bulundukları mevkiden uzaklaşıyorlar. Konuyla ilgili konuşan İzmirliler, İzmir’in hemen her köşesinde bu tür olayların cereyan ettiğini belirterek olup bitene kimsenin müdahale etmediğini söylediler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.