Fethullah Gülen'in kitap, CD ve DVD'leri yasaklandı

Fethullah Gülen'in kitap, CD ve DVD'leri yasaklandı

Fethullah Gülen tarafından kaleme alınan kitaplar, dijital ortamda hazırlanan CD, DVD ve diğer elektronik materyallerin basımı, dağıtımı ve satışının yasaklanmasına karar verildi.

Nöbetçi İstanbul Bakırköy Sulh Ceza Hâkimliği, PDY/FETÖ lideri Fetullah Gülen tarafından yazılan kitapların, dijital ortamda hazırlanan CD, DVD ve diğer elektronik materyallerin basımını, dağıtımını ve satışını yasakladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından, Fethullah Gülen'in yazdığı düşünülen toplam 672 kitap, CD, DVD ve diğer elektronik materyallerin Terörle Mücadele Yasası kapsamında ''terör örgütü propagandası yapma'' suçunu oluşturabileceği nedeniyle Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği’nden basımının, dağıtımının ve satışının yasaklanmasını talep etti.

Nöbetçi Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği da savcılığın talebini kabul ederek, Gülen'in yazdığı kitaplar ile CD, DVD ve diğer elektronik materyallerin basımı, dağıtımı ve satışının yasaklanmasına karar verdi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler