FETÖ’cülerin kumpasıyla 17 yıldır cezaevinde video foto

FETÖ’cülerin kumpasıyla 17 yıldır cezaevinde video foto

1998 yılında cezaevine atılan Nuri Arslan’ın ailesi, Arslan’ın FETÖ’cüler tarafından sırf Kur’an dersi verdiği için ceza aldığını ve biran önce bu zulmün bitmesini istediklerini söyledi.

1998 yılında camide Kur’an dersi verdiği için yakalanıp cezaevine atılan Nuri Arslan yıllardır suçsuz yere cezaevi yatıyor. Eşi ve çocukları Arslan’ın FETÖ’cü polis, asker ve hakimlerin yaptıkları kumpaslarla sadece camide Kur’an Kerim dersi verdiği için ceza aldığını söyleyerek hükümetten yeniden yargılanma yolunun açılmasını istedi.

Zamanın FETÖ örgütü mensubu olan Polis, Asker ve yargısı tarafından islama ve Müslümanlara yönelik komploların yoğunlaştığı 1990’lı yıllarda haksız ve hukuksuz bir şekilde yargılanıp düzmece ifadelerle kurulan kumpaslar sonucu cezaevlerine atılan ve yıllarca mağdur edilen dindar şahsiyetlerin ailelerinin acıları dinmek bilmiyor.

1998 yılında Gaziantep’te camide Kur’an-ı Kerim dersi verdiği için yakalandıktan sonra aylarca gözaltında kalıp,  günlerce işkence gören ve 17 yıldır cezaevinde olan Nuri Arslan’ın ailesi yaşadıklarını İLKHA’ya anlattı.

“Babam 17 yıldır suçsuz yere sırf camide Kur’an dersi verdiği için halen cezaevinde yatıyor”

Arslan’ın çocuklarından Sait Arslan, “Benim babam FETÖ polislerince yakalanıp günlerce işkence gördükten sonra yine FETÖ mensubu yargıçlar tarafından çeşitli kumpas ve senaryolarla  verilen cezalardan dolayı 17 yıldır cezaevindedir. Babam 17 yıldır suçsuz yere sırf camide Kur’an dersi verdiği için halen cezaevinde yatıyor.” dedi.

“JİTEM, Ergenekon ve FETÖ darbecileri tarafından sudan sebeplerle müebbet hapis ceza verildi”

Babasının JİTEM, Ergenekon ve ABD destekli FETÖ darbecileri tarafından yakalanıp sudan sebeplerle cezaevine atıldığı belirten Sait Arslan  babalarının hiçbir suçu yokken 17 yıldır cezaevinde tutulmasından yana sitemde bulunarak, “Benim babam  sırf camide Kur’an dersi verdiği için İslami hizmette bulunduğu için neden halen cezaevinde, neden bu zulme göz yumuluyor.” diye sordu.

“Başbakan’a ve Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum, neden bu zulme göz yumuyorsunuz?”

Hükümete ve yetkililere de seslenen Arslan, “Babama bu cezayı verenler şimdi darbe teşebbüsünden yargılanıyor. Bu adamlar babamı bu hapse mahkûm etti. Bu zulüm bitsin artık, 17 yıldır ben babamı yanımda göremiyorum. Artık yanımızda olmasını istiyoruz. AK Parti hükümetine, Başbakan’a ve Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum,  tahliye ya da beraat istemiyoruz babama ve inancından dolayı FETÖ’cüler tarafından mahkûm edilen insanlara yeniden yargılanma yolu açılsın diyoruz.  Biz artık bu zulmün bitmesini istiyoruz lütfen artık buna bir son verin.” diye konuştu.

“Babam FETÖ mensuplarının komplosuyla zindana atıldı”

Babasını uzun yıllardır hasret kaldığını dile getiren Selman Arslan ise birinci sınıfa gittiğinden bu yana babasının hapiste olduğunu söyledi. Selman Arslan, “Babam FETÖ yapılanmasının mensubu olan hakim ve savcıların komplosuyla zindana atıldı. Ve tam 17 yıldır suçsuz bir şekilde zindanda tutuluyor. Ona çeşitli iftiralar attılar. 17 yıldır boşu boşuna babasız geçiriyoruz günlerimizi.”diye konuştu.

Arslan, “Bu çok kötü bir duygu. Ben buradan sesleniyorum. Bu JİTEM’ciler Ergenekoncular, darbeciler bütün örgüt mensupları çıktı ama halen Müslüman şahsiyetler suçsuz günahsız içerde tutuluyor. Bu Müslümanların çektikleri yeter artık.” şeklinde konuştu.

“Bu mahkûmlara yeniden yargılanma yolunu açın”

Nuri Arslan’ın diğer oğlu Yusuf Arslan’da babasının zamanın FETÖ’cü asker polis ve yargısı tarafından mahkum edildiğini tekrarladı. “Bu FETÖ’cü yargı mensupları benim babamın infazını verdi. Şuan içeri atılan bütün hakimleri o zamanın hakimleriyle aynı. Cumhurbaşkanımız ve başbakanımıza sesleniyorum lütfen bu mahkûmlara yeniden yargılanma yolunu açın. Tahliye edin demiyorum sadece dosyalarını tekrar gözden geçirsinler. FETÖ’nün mağdur ettiği bu insanlara bir fırsat verin.”şeklinde konuştu.

“17 yıldır çocuklarımı babasız büyütüyorum”

17 yıldır eşinden ayrı yaşayan Hatice Arslan ise, yaşadıklarını şöyle anlattı:  “Eşim sırf Allah rızası için camide çocuklara Kur’an dersi veriyordu. Küçük oğlum Mustafa daha 5 aylık iken babası tutuklandı. Ve oğlum şimdi 17 yaşında tam 17 yıldır çocuklarımı babasız büyütüyorum.” ifadelerini kullandı.

Ömrünü zindan yollarında gidip gelmekle tükettiğini anlatan Arslan, “Ne serbest bırakıyorlar nede herhangi bir kapı açıyorlar. Ama biz inanıyoruz ki bu Allah’ın davası içindir Resul’unun davası içindir biz bu davayı asla bırakmayız.”diye konuştu.

“Biz her şeyimizi bu yolda vermeye hazırız, biz davamızdan pişman da değiliz”

Canları, malları mülkleri ve evlatlarını bu dava uğruna kurban etmekten şeref duyduğunu ifade eden Arslan, “Biz her şeyimizi bu yolda vermeye hazırız. Biz davamızdan pişman da değiliz. Rabbimiz bize sabır verdi bu sabırla verdiğimiz bedellerden dolayı seviniyoruz, Allah yolunda bir şeyler feda etmekten hoşnut oluyoruz. Başımız dik hamdolsun.” şeklinde konuştu.

“AK Parti’den yaşanan zulmü biran önce bitirmesini istiyorum”

Yaşadıklarına rağmen metanetiyle dikkat çeken Arslan son olarak AK Parti hükümetine de serzenişte bulundu. FETÖ örgütü tarafından çeşitli oyun ve kumpaslarla kocasının yıllardır cezaevinde tutulduğunu dile getiren Arslan, yıllardır cezaevlerinde tutuklu bulunan dindar şahsiyetler için yetkilileri harekete geçmeye çağırdı.

AK Parti’den yaşanan zulmü biran önce bitirmesini isteyen Arslan, içerde bulunan Müslümanların tek amaçlarının Allah’ın ve Resulünün davası olduğunu sözlerine ekledi.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler