Fevzi el-Cüneydi Türkiye'ye geliyor

Fevzi el-Cüneydi Türkiye'ye geliyor

İşgalci terör çetelerince gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi Türkiye'ye geliyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü işgalci siyonistlerin "başkenti" olarak tanıma kararının ardından Batı Şeria'da talimatı protesto eden ve çok sayıda işgalci terörist tarafından gözleri bağlı şekilde alıkonulurken çekilen fotoğrafıyla Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi'nin Türkiye'ye geleceği bildirildi.

İstanbul Esenler Belediyesinden yapılan açıklamada, ABD Başkanı Trump'ın, Kudüs'ü "israilin başkenti" olarak tanıma kararının ardından Batı Şeria'da talimatı protesto eden ve siyonist çetelerce gözleri bağlı şekilde alıkonulurken çekilen fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cüneydi'nin, Esenler'e geleceği belirtildi.

Esenler Belediyesi'nin, 3 gün boyunca İstanbul'da ağırlayacağı Cüneydi'nin, 16 Ocak Salı günü saat 13.00'te önce Sultan II. Abdülhamid Han'ı Çemberlitaş'taki kabri başında dualarla anacağı ve saat 14.00'te burada bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtilen açıklamada, Cüneydi'nin, saat 19.00'da ise Esenler Belediyesinin, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde organize ettiği bir gecede Esenler'deki akranları ile buluşacağı ve siyonist teröristler tarafından darp edilerek esir alınma sürecindeki detayları anlatacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek

Cüneydi'nin, Esenler'de bulunduğu süreçte liseli yaşıtlarına "Direniş"i anlatacağı ve çekimleri İzmit'te devam eden "Payitaht: Abdülhamid" dizisinin setini ziyaret edeceği ifade edilen açıklamada, Fevzi el-Cüneydi'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edileceği kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler