Filistin Alimler Birliği Başkanı Tekruri: Şehit olan liderlerin yerine işgali sona erdirecek yeni liderler yetişti

Filistin Alimler Birliği Başkanı Tekruri: Şehit olan liderlerin yerine işgali sona erdirecek yeni liderler yetişti

Salih el-Aruri ile ilgili konuşan Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, "Suikastlar sonucunda şehit olan her lider ve mücahit askerin yerine işgalcilerin saldırılarını sona erdirmek için plan yapan yüzlerce genç lider yetişti." dedi.

İşgal rejiminin direniş liderlerine yönelik yaptığı saldırılarla ilgili İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Tekruri, "Siyonistlere şunu söylüyoruz! Bu suikastlar mücahitlere bir zarar veremez ve onların gücünü kıramaz. Aksine onları cihada ve zafere giden yolda kararlılıklarını daha da arttırır. İşgalciler hem Filistin hem de Filistin dışında direniş liderlerine suikast düzenlemeyi defalarca denedi. Suikastlar sonucunda şehit olan her lider ve mücahit askerlerin yerine işgalcilerin saldırılarını sona erdirmek için plan yapan yüzlerce genç ve lider yetişti. Onun için işgalcilere diyoruz ki, bu kanlar senin üzerine bir lanet olacak inşallah. Aksa Tufanı'nın ardından ne kadar suikast, suç ve soykırım işlersen işle, Aksa Tufanı sonrası öncesi gibi olmayacaktır. İmajınız yerle bir oldu. Vaktiniz doldu. Bilmeyenler ne kadar korkak ve çürük olduğunuzu öğrendi. Biz zaten sizin nasıl olduğunuzu çok iyi biliyoruz." diye konuştu

İşgal rejiminin direniş karşısında yok olmak üzere olduğunu belirten Tekruri, "Biz zaferin, kurtuluşun izindeyiz. Kurtuluş yolunda fedakarlıklar, şehitler, kanlar ve gaziler vermemiz gerektiğini de biliyoruz. Tüm bunlara hazırız ve hatta bu yolda birbirimiz ile yarışıyoruz. Bu varlık Allah'ın izni ile yok olmak üzeredir. Zafer yakın ve mümkündür inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.