"Filistin’e sahip çıkmak NATO üslerini kapatmaktan geçer"

"Filistin’e sahip çıkmak NATO üslerini kapatmaktan geçer"

​Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları, Kudüs ve Kürecik Radar Üssü hakkında yapmayı planladıkları kitlesel basın açıklamasına izin verilmemesine rağmen tekrar Malatya Valiliğine başvurdu.

Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları, Kudüs ve Kürecik Radar Üssü hakkında yapmayı planladıkları kitlesel basın açıklamasına Malatya Valiliği tarafından izin verilmemesine rağmen tekrar başvuruda bulundu.

Yapılan başvurunun ardından açıklamalarda bulunan Bahir Aydın Filistin’e sahip çıkmanın NATO üslerini kapatmaktan geçtiği belirtti.

Aydın, "Büyük şeytan Amerika Başkanı Trump'ın Müslümanların onuru izzeti ve namusu olan Kudüs'ümüzü mutlak şer olan gasıp Siyonist rejim İsrail'e başkent ilan etmesiyle, biz, anti Siyonist ve antiemperyalist Müslümanlar olarak, Siyonist rejimi koruyan kürecik radar üssü ile beraber ülkemizdeki tüm şeytani NATO üslerinin kapatılması ve Kudüs davasının gündemde tutulması noktasında Malatya Valiliğinden bir kez sosyal medya yoluyla iki kez de resmi kuruma müracaat ederek, Amerika ve israili protesto etmek için izin istememize rağmen 3 kez ret cevabı aldık." dedi.

Öte yandan bundan 3 gün önce siyonist gazeteci Ben Caspit'in, Filistinli esir kız için "Onu alıp kameraların ve kimselerin olmadığı, karanlık bir yere götürmeli ona orada iyi bir ders verip ödettirmeliyiz." ifadelerinde bulunduğunu hatırlatan Aydın, "Biz Türkiyeli direniş cephesi dostları olarak Filistinli esir kızın namusunu namusumuz bilen bir inanca sahip olduğumuzdan dolayı, 'Filistinli Esir Kızın Namusuna Sahip Çıkmak Ancak Küreciği ve Tüm NATO Üslerini Kapatmaktan Geçer' sloganı ile  Malatya Valiliğine gidip 31 Aralık 2017 tarihinde saat 13:30 ile 15:30 arasında basın açıklaması yapmak için müracaatta bulunduk. İktidarın bu konuda sesimize kulak vermemesi durumunda yasal tüm haklarımızı kullanacağımızı belirtiyor, inşallah 4. kez bizlerin bu meşru protesto talebini geri çevirmeyeceklerini ümit ediyoruz." diye belirtti.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler