Fırat Kalkanı’nda 1 asker hayatını kaybetti

Fırat Kalkanı’nda 1 asker hayatını kaybetti

Suriye’de TSK tarafından yürütülen ‘Fırat Kalkanı Harekatı’ kapsamında El-Bab operasyonunda 1 asker hayatını kaybetti, 9 asker de yaralandı.

Suriye’de TSK tarafından yürütülen ‘Fırat Kalkanı Harekâtı’nın 118'inci gününde El-Bab bölgesinde 1 asker hayatını kaybederken, 9 asker de yaralandı. Hayatını kaybeden durumu ağır olan 1 yaralı asker Gaziantep’e getirildi.

Suriye'nin El-Bab bölgesinde bilinmeyen bir nedenle bir uzman çavuş hayatını kaybederken, 9 askerin de yaralandığı belirtildi. Hayatını kaybeden uzman çavuşun cenazesi ile durumu ağır olan yaralı asker helikopterle Gaziantep'e getirildi.

Yaralı asker, Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınırken, diğer 8 yaralının da tedavi için ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralı askerlerin tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, hayatını kaybeden uzman çavuşun cenazesi düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği bildirildi.

Öte yandan IŞİD’e ait aralarında silah depolarının da bulunduğu 208 hedefin de imha edildiği kaydedildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.