Fuat Avni'den Hizbullah Cemaatine operasyon itirafı

Fuat Avni'den Hizbullah Cemaatine operasyon itirafı

Paralel Yapı olarak isimlendirilen Fetullah Örgütü'nün (FETÖ) istihbari bilgilerini Twitter üzerinden paylaşan Fuat Avni, Fetullahçı Polislerin Hizbullah Cemaatine operasyon düzenlediklerini itiraf eder nitelikte açıklamalarda bulundu.

Hizbullah Cemaati üye ve gönüllülerine yönelik onlarca operasyon düzenleyen, binlerce ferdini işkence seanslarından geçiren, Gazete, Dergi, Haber Ajansı ve Televizyonlarından sayısız iftira ve hakaret içerikli haberlere imza atarak Hizbullah Cemaatini kamuoyunda "şeytanlaştırma" operasyonları yürüten Fetullah örgütü'nün sözcülerinden Fuat Avni isimli Twitter hesabından yapılan açıklamalarda dikkat çeken bir detay göze çarptı.

Bu gün 20 ilde Yasadışı dinleme gerekçesiyle Paralel Yapı Polislerine karşı eş zamanlı yürütülen operasyonları önceden duyuran Fuat Avni, "Süleyman Şah olayının tez zamanda unutturulması ve İç Güvenlik Yasası'nın konuşulmaması gerekiyor.

Yezid, bugün Kaçak Saray'da Efkan'dan ses getirecek bir operasyon istedi.

Ankara İstihbarat polislerine bu sabah itibariyle operasyon yapılacak." diye yazdı.

FETÖ, Hizbullah Cemaatine karşı tutumunda iftira ahlaksızlığını sürdürüyor

Gözaltına alınan polislerin önemli operasyonlara imza attıklarını belirten Fuat Avni, dosya'da adı geçen Polislerin Hizbullah Cemaatine yönelik operasyonlarda da görev aldıkları bilgisini paylaştı.

Hizbullah Cemaatine yönelik tutum ve tavırlarında İslami Kardeşlik hukuğunu hiçbir zaman gözetmeyen, İslam düşmanlarına gösterdiği hoşgörünün binde birini Müslüman Camiaya göstermeyen ve her fırsatta İslam düşmanlarından geri kalmayacak bir tutumla Hizbullah Cemaatine, kin dolu ahlaksız iftiralara sarılarak saldıran FETÖ, aynı tavrını sürdürmeye devam ediyor.

Hizbullah'a cemaatine operasyon yapan Polisler

Camilerde Kur'an eğitimi veren Hizbullah Cemaati mensuplarının evlerini "Ölüm hücresi" olarak yansıtmaya çalışan Fuat Avni, "Önemli operasyonlara imza atmış emniyetçiler, yeni bir algı çalışması kapsamında gözaltına alınacak.

Dosya'da adı geçen polisler Hizbullah'ın ölüm hücrelerinin çökertilmesinde görev almış." diye yazdı.

Fuat Avni'nin, yaptığı bu itirafla FETÖ'nün Hizbullah Cemaatine karşı Devlet eli ve işbirliğiyle yürüttüğü operasyonlarla ilgili önemli ipuçları verdiği belirtiliyor. (Hürseda Haber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.