GAP sulama kanalları geldikten sonra Mardin tarımıyla güçlenecektir

GAP sulama kanalları geldikten sonra Mardin tarımıyla güçlenecektir

Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Mardin, GAP sulama kanalları geldikten sonra inşallah hiçbir şekilde dışarıdan desteğe gerek kalmadan tarımıyla güçlenecektir.” dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 22’ci dönem Mardin Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Faruk Kılıç ve partililerle beraber Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Çankırı ile beraberindeki heyet, kimi esnafla kahvaltı yaptıktan sonra Hububat Merkezinde bulunan diğer esnafı ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili görüşlerini alıp sıkıntılarını dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Çankırı, şunları söyledi: “Bugün Hububat Ticaret Merkezindeyiz. Mardin için önemli bir merkezdir. Bizler de buradaki çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hububat Ticaret Merkezindeki hayırseverlerin yaptığı Mardin’in ikinci büyük camisi olan camide kahvaltı yaptık. Mardin, GAP suluma kanalları geldikten sonra inşallah hiçbir şekilde dışarıdan desteğe gerek kalmadan tarımıyla güçlenecektir. Çünkü dünyanın, Türkiye’nin en kaliteli buğdayını burada üretiyoruz. Mercimeği de aynı zamanda burada üretiyoruz. Tarım geldikten sonra, terör bittikten sonra turizm de canlanacak ve ticaret hacmimiz de yükselecek.” (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.