Gaziantep CHP il yönetiminden toplu istifa

Gaziantep CHP il yönetiminden toplu istifa

Gaziantep'te geçtiğimiz ay CHP İl Başkanlığına getirilen Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

Gaziantep'te geçtiğimiz ay mevcut CHP İl Başkanının görevinden alınmasının ardından İl Başkanlığına getirilen Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı sonrası istifa kararı aldıklarını açıklayarak, görevlerinden istifa etti.

CHP İl Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı sonrası istifa kararı aldı.

İstifasını CHP Genel Merkezi'ne ileten Melih Meriç yaptığı yazılı açıklamada, "Belediye meclis üyeliği listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı sonrası il yönetimi olarak istifa etme kararı aldık. İstifa dilekçelerimizi genel merkeze gönderdik. Artık genel merkez, bu dilekçelerle ilgili kararını verecektir." dedi.

Belediye meclis üyeleri listelerinin belirlenmesinde birtakım sıkıntıların yaşandığını belirten Meriç, "Ancak kamuoyunda konuşulduğu gibi silah olayları yaşanmamıştır. Bu iddialar asılsızdır. Listelerin belirlenme sürecinde il yönetimimiz, parti tabanı ile farklı düşünce ekseninde olduğunu görmüştür. Parti tabanının yapmayı planladığımız dönüşüme uzak olduğunu fark ettik. Bunun üzerine partimize de zarar vermemek adına, yönetimden çekilmeye karar verdik." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler