Gaziantep İslahiye'de esnaf arasında bıçaklı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Gaziantep İslahiye'de esnaf arasında bıçaklı kavga: 1 ölü 2 yaralı

Gaziantep'te komşu 2 esnaf arasında çıkan kavgada bir çocuk hayatını kaybetti, babası ile ikiz kardeşi de yaralandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen komşu 2 esnaf arasında çıkan bıçaklı kavgada bir çocuk hayatını kaybederken, babası ile ikiz kardeşi de yaralandı.

Olay, Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, aralarında husumet bulunan Ahmet Çiğit (45) ile komşusu Mehmet Yılmaz (40) henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yılmaz, iş yerinden aldığı bıçakla Çiğit ile ikiz oğulları Doğukan (16) ve Batuhan'ı (16) yaraladı. Kanlar içerisinde yere yığılan baba ve oğulları, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Doğukan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, baba ve diğer oğlu Batuhan ise İslahiye Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Gaziantep'e sevk edildi.

Olayı duyan Çiğit ailesi ve akrabaları hastanede sinir krizi geçirdi. Hastane ve bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, Yılmaz da jandarma tarafından gözaltına alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.