Gaziantep İslahiye'de tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 25 yaralı

Gaziantep İslahiye'de tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi: 25 yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 2’si ağır 25 kişi yaralandı.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde üzüm hasadı yapan tarım işçilerini taşıyan traktörün römorkunun devrilmesi sonucu aralarında Suriyelilerinde bulunduğu 2'si ağır 25 kişi yaralandı.

Kaza, İslahiye-Hatay Karayolu’nun 18'inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, üzüm hasadından dönen işçileri taşıyan Ali Günay yönetimindeki 27 SH 860 plakalı traktörün römorku yan yatarak devrildi.

Kazada sürücü Günay yara almadan kurtulurken, römork içerisindeki işçiler ise düşerek yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılardan isimleri öğrenilemeyen 7 kişi Hassa ve Kırıkhan'daki hastanelere kaldırılırken, yaralılardan Neslihan Armut (16) Gaziantep'e sevk edildi.

Yaralılardan, Meryem (13) ve Elif Sena Zengin (18), Onur (14) ve Firdos Kuş (53), Ahmet (14) ve Sevda Genç (43), Ayşe Kahraman (16), Doğan (17), Fatma (52) ve Nesrin Hacı (49), Ruken İrfan ve Günay Doğan (54), Besil Mustafa (23), Hasan Şeyho (32), Ayşe Dinler(49), Gülüzar Şengül (45), Ali Üyer (50) ise İslahiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İslahiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu ve diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan yara almadan kurtulan traktör sürücü Günay ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler