Gaziantep Nurdağı'nda kaza: 1 ölü 3 yaralı

Gaziantep Nurdağı'nda kaza: 1 ölü 3 yaralı

Gaziantep’te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Nurdağı Karayolunun 32'nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gaziantep’ten Nurdağı istikametine gitmekte olan Suriyeli Abdulhakim Alanjarı yönetimindeki 31 MB 348 plakalı araç ile Fatih Veriralmaz yönetimindeki 27 SR 277 plakalı araç, kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kazada, sürücülerden Suriyeli Abdulhakim olay yerinde hayatını kaybederken, diğer sürücü Fatih Veriralmaz ile araçtaki eşi Sekine ve oğlu Berkan Veriralmaz da yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Şehitkamil ve 25 Aralık Devlet hastanelerine götürülerek tedavi altına alındı.

Kazada, hayatını kaybeden Suriyeli Abdulhakim Alanjarı'nın cenazesi ise otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler