​Gaziantep Şahinbey Belediyesinde bayramlaşma

​Gaziantep Şahinbey Belediyesinde bayramlaşma

​Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personelleriyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye binası içerisinde bulunan müdürlükleri tek tek ziyaret ederek, çalışanlar ile tokalaşıp bayramlarını kutladı. Tahmazoğlu, bayramın huzurlu, sağlıklı ve mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Tahmazoğlu, “Ben öncelikle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum. Kurban Bayramı’nın anlamı bir biriyle yaklaşmak ve kaynaşmak demektir. Bu bayramın hem kendi milletimiz hem İslam aleminin birbiriyle daha sıkı kaynaşmasına vesile olmasını diliyorum. Bayram dolayısıyla da biz müdürlüklerimizi gezerek çalışanlarımızın bayramını kutladık. Hepsine iyi bir bayram geçirmesini diliyorum. Birçok arkadaşımızla birlikte vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı rahat geçirmesi için de görev başında olacağız. Bayramla ilgili her türlü tedbir belediyemiz tarafından alınmış durumdadır.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.