Gaziantep Şahinbey'de uyuşturucu operasyonu

Gaziantep Şahinbey'de uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendiği belirtildi.

155 gram esrar, 200 gram sentetik uyuşturucu, bir hassas terazi, bir av tüfeği ve 6 adet kartuşun ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele ekiplerinin 11 Ocak 2019 günü Sakarya Mahallesindeki bir adreste yapmış oldukları çalışmalarda; H.Y, M.Y, O.Y, M.C, M.Ş.Y. ve M.U. yakalandı. O.Y. isimli şahsın yapılan üst aramasında, 26,50 Gram esrar maddesi, H.Y. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 128 gram esrar maddesi, bir miktar para ele geçirildi. Olayla ilgili olarak, H.Y. ve M.Y. isimli şahıslara uyuşturucu madde satmak, O.Y, M.C, M.Ş.Y. ve M.U. isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak suçlarından işlem yapıldı. Adli mercilere sevk edilen M.Y. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.Y ise tutuklandı.”

12 Ocak Cumartesi günü bir eve düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili ise “İ.Ç. isimli şahsın İstiklal Mahallesi’ndeki ikametinde yapılan aramada, 2 gram metamfetamin, bir adet hassas terazi, bir adet av tüfeği ve 6 adet kartuş ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretini yapmak suçundan işlem yapılarak adli mercilere sevk edilen İ.Ç. isimli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.” denildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler