Gaziantep’te gasp iddiası: 2 yaralı

Gaziantep’te gasp iddiası: 2 yaralı

Gaziantep’te bir esnafın gaspa uğradığı iddia edilen olayda yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te elektronik malzeme satan esnafı para çektiği bankadan itibaren takip eden bir kişinin esnafın parasını gasp etmeye çalıştığı iddia edildi. Gaspçıya parasını vermek istemeyen esnaf ile gaspçı arasında yaşanan silahlı kavgada yaşandı.

Merkez Şahinbey İlçesi İnönü Caddesi Şıhcan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, elektronik dükkânı işleten C.Ç. isimli esnaf 100 bin TL parasını gasp etmeye çalışan A.Y. ile kısa süreli bir boğuşma yaşandı. Boğuşma esnasında esnaf ile gaspçı olduğu iddia edilen şahıs, karşılıklı birbirlerine silahla ateş etmesi sonucu ikisi de bacaklarından yaralandılar.

Edinilen bilgiye göre, C.Ç. sabah saatlerinde bankadan 100 bin TL’yi çektikten sonra Şıhcan Mahallesi’ndeki Şahinbey Belediyesi Yer Altı Çarşısında bulunan işyerine geldi. İşyerine geldikten sonra yanına bir kişi yaklaştı. Daha sonra gaspçı olduğu ileri sürülen A.Y. çantayı gasp etmek istedi. Çantasını vermek istemeyen esnaf ile gaspçı arasında boğuşma yaşandı. Gaspçı, esnafa yanında taşıdığı iddia edilen kurusıkı silahla bir el ateş açtı. Yaralanan esnaf da üzerindeki tabancayla ateş ederek gaspçıyı sağ bacağından vurup yaraladı.

Yaralanan esnaf ile gaspçı olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki ayrı ayrı hastanelere kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polisin soruşturma başlattığı ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.