Gaziantep’te kaza: Biri çocuk 4 yaralı

Gaziantep’te kaza: Biri çocuk 4 yaralı

Gaziantep’te bir otomobil ile hafif ticari bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Gaziantep’te bir otomobil ile hafif ticari bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlardan biri takla atarak ters dönerken, kazada biri çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Şehitkamil ilçesi Abdulkadir Aksu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezi istikametine gitmekte olan Ekrem Karakan yönetimindeki 27 BGB 92 plakalı otomobil 15 Temmuz Mahallesi istikametine gitmekte olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 27 BFZ 60 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle 27 BFZ 60 plakalı hafif ticari araç takla atarak ters dönerken, araçta bulunan biri çocuk 3 kişi ile otomobil sürücüsü Karakan yaralandı. Yaralılar, çevredekilerin haber vermesi üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu araçlar çekicilerle kaza yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İLKHA














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler