Gaziantep'te son bir haftada 88 kişi tutuklandı

Gaziantep'te son bir haftada 88 kişi tutuklandı

Gaziantep'te son bir haftada gerçekleştirilen uygulama ve meydana gelen bin 135 olayda gözaltına alınan 164 kişiden 88'i tutuklandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 26 bin 142 şüpheli ile 5 bin 530 araç sorgulandığı, asayiş uygulamalarında ve meydana gelen olaylarda 164 kişinin gözaltına alındığı,  zanlılardan 88'inin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

Açıklamada son bir haftada gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında  ise, bin 596 iş yeri kontrol edildiği, kontrollerde yasaya aykırı faaliyette bulunan 4 işletme ve 60 kişiye Kabahatler Kanunu'na muhalefetten para cezası uygulandığı bildirildi.

Zanlıların üst, ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda   15 tabanca, 7 kurusıkı tabanca, 9 tüfek, bu silahlara ait 228 fişek, 8 bıçak, 34,7 gram esrar, 4 gram metanfetamin, 103 kök hint keneviri, bin 860 paket kaçak sigara, 3 cep telefonu, 2 çalıntı otomobil, 9 çalıntı motosiklet, çalıntı elektrikli bisiklet, 1 çalıntı silah, 3 bilgisayar ve 1 fotoğraf makinesi ele geçirildiği bildirildi.

Öte yandan cadde, yol kenarları ve trafik ışıklarında dilencilik yapan 56 çocuğun yakalandığı ve çocuklardan 7'sinin dilenci toplama merkezine, 49 çocuğun ise ailelerine teslim edildiği kaydedildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler