​Gaziantep'te uçak seferleri iptal oldu

​Gaziantep'te uçak seferleri iptal oldu

Gaziantep'te dün gece saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis ve yağışlı hava, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Sis nedeniyle uçak seferleri de iptal oldu.

Gaziantep’te dün sağanağın ardından gece saatlerinde de hava sıcaklığı 7 dereceye düşerken bugün sabah saatlerinde ise yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Gaziantep’te dün yağışın ardından il genelinde havalar soğurken sabah saatlerinde etkisini arttıran sis ve soğuk hava yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle kentin yüksek bölgelerinde etkisini gösteren sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Kent genelinde dün gece ve sabah saatlerinde havanın soğumasına paralel olarak etkili olan sis görüş mesafesini düşürdü. Etkili olan sis ve yağış görüş mesafesinin 20 metrenin altına düşürerek, günlük yaşamı da olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle uçak seferlerinde iptaller oldu ve aksamalar yaşandı.

Kent merkezinde sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis ve yağış nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü. Sürücüler, araçlarının sis lambalarını yakarak, yollarda ilerlemeye çalıştı. Kentte hava sıcaklığı da 7 dereceye düştü.

Sis nedeniyle bazı uçak seferleri de iptaller oldu. Havalimanına bazı uçaklar ise gecikmeli olarak iniş yaptı.

Trafik ekipleri kavşaklarda görev alarak sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler