Gaziantep'te uyuşturucuya 2 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucuya 2 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklanırken, aramalarda 55 kilo esrar ele geçirildi.

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisi tutuklandı. Operasyonda bir kamyonda yapılan aramada ise 55 kilo esrar ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda bir kamyonda yapılan aramada 55 kilo esrar ele geçirildiği belirtildi.

Eski Nizip Yolu üzerinde durdurulan bir kamyonda narkotik detektör köpeği de kullanılarak yapılan aramada kamyonun gizli bölmelerinde 28 paket halinde 55 kilo esrar ele geçirildiği ve kamyonunun sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda ise A.A, E.D. ve F.K'nin 25 gram esrar ve metamfetamin ile yakalandığı kaydedildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.D. ve F.K'nin tutuklanarak cezaevine konulduğu, A.A'nın da serbest bırakıldığı bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.