Gaziantep Ticaret Borsası’ndan taziye ziyareti

Gaziantep Ticaret Borsası’ndan taziye ziyareti

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep’te bir düğünde yaşanan canlı bombalı saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu kalabalık bir heyetle Siirt Pervaliler Derneğine taziye ziyaretinde bulundu.   

GTB Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şahinbey ilçesindeki Beybahçe mahallesindeki düğüne düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden ailelerin yakınlarına burada başsağlığı dileklerinde bulundular.

Menfur saldırıda yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade eden Tiryakioğlu, hiçbir gücün asırlardır bu topraklarda birlikte yaşayan insanların kardeşliğini ve huzurunu bozamayacağını söyledi.

Gaziantep’te yaşanan saldırının üzüntüsünü tüm Türkiye’nin 7’den 70’e yüreğinde yaşadığını kaydeden Tiryakioğlu, “Yüce Rabbim bizlere bu tarz acılar bir daha yaşatmasın. Ülkemizi ve milletimizi ise terör belasından korusun. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar,  yakınlarına ise sabır diliyorum.”dedi.

Akdoğan çiftinin düğününe Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak

Tiryakioğlu ayrıca bombalı saldırı nedeniyle Nurettin ve Besna Akdğoğan’ın yarım kalan düğünlerinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler