​Gaziantep Valisi Davut Gül'den lösemi hastası çocuklara moral ziyareti

​Gaziantep Valisi Davut Gül'den lösemi hastası çocuklara moral ziyareti

​Gaziantep Valisi Davut Gül, Onkoloji Hastanesinde tedavi görmekte olan lösemili çocukları ziyaret etti.

Gaziantep Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül ile birlikte Onkoloji Hastanesinin Çocuk Servisinde tedavi gören lösemili çocuklara moral ziyaretinde bulundu.

Çocukların tedavi süreçleri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Gül, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Gül, “Çocuklarımızı ziyaret ederek onlara moral ve motivasyon anlamında destek vermek istedik. Çocuklarımızın ve ailelerinin her zaman yanlarında olduğumuzu da bilmelerini isteriz. Çocuklarımızın tedavi sürecinden eğitime kadar manevi anlamda yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çocuklarla bir süre vakit geçiren Vali Gül'e, tarafından çocuklar için diyetlerine göre özel hazırlanmış ev yemeklerini ikram etti.

“Özel insanlarımıza fırsat verildiğinde başarılarına tanıklık ediyoruz”

Gül, buradaki ziyaretin ardından kentteki bir eczanede çalışan down sendromlu Fatih Albayrak’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Eczacı Gülşen Çayırlı tarafından karşılanan Vali Gül, down sendromlu Fatih ile bir süre sohbet etti.

Vali Gül, burada yaptığı açıklamada ise özel insanlara fırsat verildiğinde başarılarına tanıklık edildiğini söyledi.

Fatih’in, özel insanlara fırsat verildiğinde her şeyi başarabileceklerinin de en güzel örneklerinden biri olduğunu vurgulayan Gül, “Böylesi çok güzel davranışların hem Gaziantep hem de Türkiye’ye örnek olması gerekiyor. Fatih, herkes için iyi bir örnektir. Fırsat verildiğinde insanların neler yapabildiğini de böylelikle görmüş oluyoruz ve başarılarına da tanıklık ediyoruz. Fatih’e çalışma hayatında başarılar diliyorum. Bu güzel davranış için de Gülşen hanıma teşekkür ediyor, örneklerin artmasını temenni ediyorum.” dedi.

Vali Gül, Fatih’in en büyük hayali olan askerlik hayalini gerçekleştirmek için bir günlük de olsa hayalini yaşaması adına gerekli yardımları yapacağını, her konuda Fatih’in yanında olacağını belirtti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.