Gaziantep Valisi muhtarlarla bir araya geldi

Gaziantep Valisi muhtarlarla bir araya geldi

​Gaziantep Valisi Davut Gül, İslahiye ilçesindeki temasları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte İslahiye ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde Vali Gül başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Fikret Güvenir, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Gaziantep ve İslahiye'de görev yapan kurum müdürleri ile 70 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Gül, kurum müdürlerine sorunların kanunlar çerçevesinde çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi.

Toplantıların belirli aralıklarla devam edeceğini ve belirtilen sorunların çözümüne dair gelişmelerin takip edileceğini belirten Gül, vatandaşlara hizmetin ulaşmasında muhtarların önemli bir rolü olduğunu vurguladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise 5 yılda İslahiye’ye yapılan yatırımları anlattı.

Vali Davut Gül, toplantı sonrası kısa süre önce göreve başlayan İslahiye Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Vali Gül, İslahiye Anadolu Lisesini de ziyaret etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler