Gaziantepli çiftçilere gübre desteği

Gaziantepli çiftçilere gübre desteği

Gaziantepli çiftçilere, buğday ve arpa tohumu dağıtımının ardından gübre desteği de yapılacak.

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, buğday ve arpa tohumu dağıtımının ardından çiftçilere gübre desteğinde bulunacaklarını söyledi.

Şahinbey ilçesindeki çiftçilere daha önce 2 bin ton buğday ve arpa tohumu, 2 bin ton gübre, 3 bin 500 ton hayvan yemi ve 600 bin adet zeytin fidanı dağıtımı yapan Şahinbey Belediyesi, bu yıl çiftçilere 2 bin ton buğday ve arpa tohumu dağıtımı yapacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçinin üretimine destek olmak amacıyla bu sene de gübre desteğinde bulunacaklarını belirterek, "Artık şehirde ne varsa köylerimizde de o var. Yol, kaldırım, park, sosyal tesis gibi hizmetler artık köy olan mahallelerimizde de bulunuyor. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde çiftçilerimize iki yıldan bu yana, buğday ve arpa tohumunun yanı sıra gübre ve zeytin fidanı desteğinde bulunduk. Bu sene de çiftçilerimizin talebi üzerine gübre dağıtımı yapmak için kolları sıvadık. Yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar sonrasında çiftçilerimize bu yıl da gübre desteğinde bulunacağız ve onların üretimi ile ülkemiz daha da kalkınarak büyüyecektir." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler