Gaziantep’te 17 şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te 17 şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te hırsızlara yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’te hırsızlara yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 17 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, kentte son zamanlarda artan hırsızlık olaylarının önüne geçmek ve olayları aydınlatmak için yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda eve operasyon düzenlendi. 10 gün süren operasyonlarda 38 işyeri, 26 otomobil ve 14 evden ve farklı bölgelerden yapılan hırsızlık olayı ile ilgili 17 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan hırsızlık ve resmi belgede sahtecilik, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, uyuşturucu imalatı ve ticareti olmak üzere toplam 102 olayın aydınlatıldığı belirtildi.

Bu olaylarla ilgili ise 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden elde edilen, motosiklet, bilgisayar, televizyon, tablet, cep telefonu ve birçok muhtelif elektronik eşya ile endüstriyel mutfak malzemeleri tekrar sahiplerine teslim edildi. Operasyonlarda ele geçirilen 2 ruhsatsız tabanca, hassas teraziye ve uyuşturucuya da el konulurken, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler serbest bırakıldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.