​Gaziantep'te 21 ton sahte deterjan ele geçirildi

​Gaziantep'te 21 ton sahte deterjan ele geçirildi

​Gaziantep'te sahte ürün imalathanelerine yönelik düzenlenen operasyonda piyasa değeri 160 bin TL olan yaklaşık 21 ton sahte deterjan ele geçirildi.

Gaziantep'te sahte ürün imalathanelerine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda piyasa değeri 160 bin TL olan yaklaşık 21 ton sahte deterjan ele geçirildi.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kentteki bir depoya düzenlenen operasyonda, tanınmış markaların ambalajlarına doldurulan 10'ar kiloluk 2 bin 70 paket deterjanın ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucu İlimiz merkezinde faaliyet gösteren bir işyeri ve depoda, ünlü firmalara ait marka ve tescilli toz çamaşır deterjanı ile çamaşır yumuşatıcılarının taklitlerinin üretiminin yapılarak piyasaya sürüldüğü tespit edildi. Şüphelilere ait işyerleri ve imalathanelerde yapılan aramalarda, taklit olduğu değerlendirilen ünlü firmalara ait marka tescilli ve logolu ürünlerden, 10 kiloluk paketlerde 2 bin 70 paket olmak üzere, toplam 20 bin 700 kilo toz deterjan ürün ele geçirildi.” denildi.

Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin tahmini 160 bin TL olduğu bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.