Gaziantep’te 4 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı

Gaziantep’te 4 şüpheli uyuşturucudan tutuklandı

​Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eşzamanlı operasyonda ele geçirilen yaklaşık 4 kilo esrar, 6 adet kök hint keneviri fidesi ve silahlarla ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Ulaş Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda İ.T, K.Ş ve D.S isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, 6.57 gram alüminyum folyoya sarılı vaziyette metamfetamin, 3.80 gram alüminyum folyoya sarılı vaziyette esrar tohumu maddesi ve ayrıca saksıya ekili vaziyette 6 adet kök hint keneviri fidesi ile bir adet pompalı tüfek, bir adet silah ve 29 adet mermi, 2 adet kurusıkı tabanca, 58 adet kurusıkı mermi ile bazı silah parçaları, 2 adet bıçak, bir adet metalik kelepçe, bir adet üzerinde jandarma ibaresi yazılı apolet, 4 adet oto teybi, 2 adet dizüstü bilgisayar, bir adet navigasyon cihazı, bir adet yeraltı gözlem kamerası ve bu kameraya ait çanta içerisinde çeşitli aparatlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan İ.T, K.Ş ve D.S isimli şüphelilerin yapılan incelemelerinde “yağma ve kasten yaralama” gibi farklı suçlardan da arama kayıtlarının olduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelilerin hırsızlık yaptıkları, silah bulundurdukları ve aldıkları hırsızlık mallarına karşılık uyuşturucu madde verdikleri öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, Şahinbey İlçesi Turan Emeksiz Mahallesi’nde düzenlenen operasyonda ise ele geçirilen 3 bin 482 gram esrar maddesi ile ilgili gözaltına A.Ç isimli şüpheli tutuklandı.

İLKHA

 




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.