Gaziantep’te 'Al Götür Oku Getir' kampanyası foto

Gaziantep’te 'Al Götür Oku Getir' kampanyası foto

Gaziantep’te Anneler Parkı içinde kurulan 'Al Götür Oku Getir' kampanyası sokak kütüphanesi büyük bir ilgi gördü.

Gaziantep’te ‘Al Götür Oku Getir’ kampanyası kapsamında hayata geçirilen ‘Sokak Kütüphanesi’ projesi yoğun ilgi gördü. Sokak Kütüphanesini inceleyen vatandaşlar, projeyi çok beğendiklerini ifade ettiler.

Sokak Kütüphanesini inceleyenlerden Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise “Anneler Parkında yeni bir uygulamayı yerinde gördük, inceledik. 'Al Götür Oku Getir' kampanyası ile Anneler Parkı içerisinde kütüphane hizmeti gerçekten çok anlamlı. Çocuklarımızın, şehrimizin daha fazla kitap okumasını, çok şey öğrenmesini sağlayıcı bir vizyon projesi.” dedi.

Projeye ilişkin bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kamu ile sivilin dayanışması ile yürütülecek projenin geliştirilerek sürdürüleceğini söyledi.

Fadıloğlu, “Sokak Kütüphanesi Projesi'ni hayata geçirdik.  Şehitkamil Belediyesi olarak 'Al Götür Oku Getir' kampanyası ile bütün vatandaşlarımıza açık bir proje uyguluyoruz. Özellikle ebeveynlerin çocuklarını parkta oynatırken, gençlerimizin parkta vakit geçirirken okuyabileceği her türden kitapları burada barındırıyoruz. Burada herhangi bir kayıt tutmamız söz konusu değil. Tüm vatandaşlarımız buradan istedikleri kitapları alabilirler. Gerekirse okuyup geri getirme şartıyla evlerine götürebilirler. Vatandaşlarımızdan evlerinde okuduğu kitapları buraya hediye etmelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anneler Parkı civarında ikamet eden vatandaşlar ise Sokak Kütüphanesini projesinden istifade edeceklerini ifade ettiler.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.