​Gaziantep'te araç hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

​Gaziantep'te araç hırsızları kovalamaca sonucu yakalandı

​Gaziantep'te hırsızlık amacıyla girdikleri evden aldıkları anahtarla park halindeki aracı çalan 5 şüpheli, kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde hırsızlık amacıyla girdikleri evden aldıkları anahtarla park halindeki aracı çalan 5 şüpheli, kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz hafta cumartesi günü Şahinbey ilçesinin Esentepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çok sayıda hırsızlıktan kaydı bulunan E.U, B.U, A.B, H.Ö. ve K.K. isimli şüpheliler, R.D’nin evine girdi.

Evde bulunan telefon, cüzdan ve araba anahtarını çalan şüpheliler, sokakta park halindeki R.D'ye ait hafif ticari aracı da çaldıkları anahtarla çalıştırarak kaçtı. Şüpheliler, daha sonra ilçenin Dumlupınar Mahallesi'nde aynı model ve renkteki başka bir aracın plakasını sökerek R.D'ye ait araca taktı.

R.D’nin şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Plaka tanıma sistemi üzerinden takip başlatan ekipler, izine ulaştıkları şüphelileri 3 saat süren kovalamaca sonucu Düztepe Mahallesi'nde yakaladı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler