Gaziantep'te araçlarına çalıntı plaka takarak hırsızlık yaptılar

Gaziantep'te araçlarına çalıntı plaka takarak hırsızlık yaptılar

Gaziantep'te araçlarına çalıntı plaka takarak iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 şüpheliden daha önce hırsızlık suçundan sabıkalı olan bir şüpheli yakalanarak tutuklandı.

Gaziantep'te kendilerine ait araca çalıntı plaka takarak 3 farklı iş yerinden hırsızlık yapan 3 şüpheliden biri güvenlik kameralarından kimliği tespit edilerek yakalandı. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçtiğimiz hafta kentte meydana gelen 3 farklı işyerinden fıstık, sanayi tipi cihazlar ve et ürünlerinin çalınması olaylarıyla ilgili başlatılan çalışma kapsamında hırsızlıkları gerçekleştiren 3 şüpheliden birinin düzenlenen operasyon sonucu yakalandığı belirtildi.

Söz konusu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için hırsızlıkların yaşandığı işyeri ve çevredeki güvenlik ile MOBESE kameraları incelenmeye alındı. Güvenlik kamerası incelemelerinde, başka bir araca ait plakayı çalarak kullandıkları araca takarak hırsızlık yapan şüphelilerden birinin hırsızlık suçundan sabıkalı olan N.Ö. isimli şüpheli olduğu belirlendi.

N.Ö. isimli şüpheli, düzenlenen operasyonda yakalanarak gözaltına alınırken diğer şüphelilerin ise yakalanması çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ö, tutuklanarak cezaevine konuldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler