Gaziantep’te bir gıda toptancısında yangın

Gaziantep’te bir gıda toptancısında yangın

Gaziantep'te gıda toptancılığı yapılan bir işyerinin depo kısmında çıkan yangın sonucu 3 itfaiyeci yaralandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde gıda toptancılığı yapılan bir iş yerinin depo kısmında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 3 itfaiyeci yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesinin Sanayi Mahallesi'ndeki Gıda Toptancıları Sitesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde gıda toptancılığı yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İş yerinin depo kısmında başlayan ve kısa sürede her yeri saran alevleri gören site güvenlik görevlileri durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Kısa sürede yangına müdahale eden itfaiye ekipleri alevlerin komşu iş yerlerine sıçramaması için caba saffetti.

Depodaki yangın itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alınırken, yangına müdahale ederken merdivenden düşen 2 itfaiyeci ile dumandan etkilenen bir itfaiyeci yaralandı.

Yaralı itfaiyecilere olay erinde hazır bekletilen ambulanslarda müdahale edildi. Yaklaşık 3 milyon TL’lik maddi zararın meydana geldiği yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler