Gaziantep’te çaldıkları kamyonu parçalayan 7 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep’te çaldıkları kamyonu parçalayan 7 şüpheli gözaltına alındı

Gaziantep’te bir ilkokul inşaatının önünden çaldıkları kamyonu parçalayarak satmak isteyen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’te bir ilkokul inşaatının önünde çalınan kamyon sanayi sitesindeki bir oto yedek parça satışı yapan işyerinde parçalanmış halde bulundu. Çaldıkları kamyonu parçalayarak satmak isteyen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesi Budak Mahallesindeki bir ilkokul inşaatı önünden çalınan kamyonun bulunması ile ilgili çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışmalar sonucu çalınan kamyonun Küsget Sanayi Sitesi'nde oto çıkma yedek parça işiyle uğraşan bir işyerinde parçalandığı yönünde bilgiler alınması üzerine söz konusu işyerine operasyon düzenlendiği bildirildi.

İşyerinde yapılan aramada çalıntı kamyon parçalanmış halde bulundu. Olayın şüphelilerinden M.S.A, H.S, Z.H. isimli  şüpheliler, aracın parçalama işleminin yapıldığı iş yerine düzenlenen operasyonda, M.D, A.A, U.K, M. ve S. isimli şüphelilerde evlerine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucuya 3 tutuklama

Öte yandan, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen 2 ayrı operasyonda da gözaltına alınan 8 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Şahinbey ilçesi Turan Emeksiz ve Sakarya mahallelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 2 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda evlerde yapılan aramalarda da bir miktar uyuşturucu madde, bir adet tabanca,  bir adet pompalı tüfek ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.Y, A.Y. ve S.Ş. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.