​Gaziantep’te çocuğunu korurken ölen babanın ölümü ile ilgili 2 kişi tutuklandı

​Gaziantep’te çocuğunu korurken ölen babanın ölümü ile ilgili 2 kişi tutuklandı

​Gaziantep’te bir otomobilden başka bir otomobile ateş açanlardan çocuğunu korumaya çalışırken başından vurularak hayatını kaybeden babanın ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde ailesiyle alış verişten dönerken bir otomobilden başka bir otomobile ateş açanlardan çocuğunu korumaya çalışan Mehmet Kızılırmak’ın ölümüne sebep olan ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Geçtiğimiz salı günü Mehmet Kızılırmak, ailesiyle birlikte ikamet ettikleri Hürriyet Mahallesi'nde bir marketten alışverişten dönerken, 4 kişinin içinde olduğu bir otomobilden başka bir otomobile uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu oğlu Barış Bayram Kızılırmak’ı (6) korumaya çalışırken başına ve yüzüne isabet eden saçmalar sonucu ağır yaralanmıştı.

Yaralı olarak götürüldüğü Şehitkamil Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Kızılırmak’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma kapsamında polis, bölgedeki güvenlik kameraları, görgü tanıklarının ifadelerinin ardından Kızılırmak'ın ölümüne yol açan ve olaya karıştığı belirlenen Mahmut A., İsa E. ve Fayat K.'yi Akyol Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Emniyete götürülen ve ifadeleri alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından da nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Fayat K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, İsa E. ile Mahmut A., "kasten adam öldürme, mala zarar verme ve genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından tutuklandı.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.