​Gaziantep'te el freni çekilmeyen otomobil başka bir otomobilin üzerine düştü

​Gaziantep'te el freni çekilmeyen otomobil başka bir otomobilin üzerine düştü

​Gaziantep'te yaşanan ilginç bir kazada el freni çekilmeyen bir araç, 7 metre yükseklikten yoldan geçen bir aracın üzerine düştü.

Gaziantep’in merkez Şehitkamil ilçesinde 7 metre yükseklikteki bir sitede sürücüsünün park edip, el frenini çekmediği otomobil, cadde üzerinde seyir halinde olan başka bir aracın üzerine düştü. Kazada bir kişi yaralandı.

Kaza, Seyrantepe Mahallesi Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün yola yakın olan bir siteye park ettiği 27 BK 813 plakalı otomobil, iddialara göre el freninin çekili olmaması nedeniyle hareket etti.

7 metre yükseklikten yola düşen otomobil, Abdulkadir Konukoğlu Bulvarı'nda seyir halindeki 02 LE 075 plakalı aracın üzerine düştü. Kazada 02 LE 075 plakalı aracın sürücüsü, araç içerisinde sıkıştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu yaralı olarak kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler