Gaziantep'te halk otobüsü ile kamyon çarpıştı: 3'ü çocuk 5 yaralı

Gaziantep'te halk otobüsü ile kamyon çarpıştı: 3'ü çocuk 5 yaralı

Gaziantep'te özel halk otobüsünün hafriyat kamyonuyla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Gaziantep'te özel halk otobüsünün hafriyat kamyonuyla çarpışması sonucu meydana gelen kazada halk otobüsü sürücüsü ile yolculardan anne ve 3 çocuğu yaralandı.

Kaza, Şehitkâmil ilçesi Taşlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Postallı yönetimindeki 27 H 0090 plakalı özel halk otobüsü, Nurettin Balcı yönetimindeki Şahinbey Belediyesine ait hafriyat yüklü 27 BOP 60 plakalı kamyonla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle özel halk otobüsünün sürücüsü Nurettin Balcı ile akrabalarını ziyarete giden ve isimleri öğrenilemeyen anne ile 3 çocuğu yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol ise araçların olay yerinden çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler