Gaziantep’te hastane ve iş yerinden cep telefonu çalan şüpheliler yakalandı

Gaziantep’te hastane ve iş yerinden cep telefonu çalan şüpheliler yakalandı

Gaziantep’te hastane ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde hastane ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli ile bu şüphelilerin çaldıkları cep telefonlarını satın alan 2 şüpheli gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil Devlet Hastanesinde yatan bir hasta ile bir iş yerinden cep telefonlarının çalınmasıyla ilgili 4 şüphelinin düzenlenen operasyonla yakalandığı belirtildi.

2 Aralık Pazar günü Şehitkâmil Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan bir hastanın cep telefonunun çalınması olayı ile ilgili soruşturma başlatıldı. Çalışma kapsamında olayı gerçekleştiren şüphelilerin A.Ç. ve M.S. isimli şüpheliler olduğu tespit edildi.

Çalışmalar sonucu düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelilerin çaldıkları cep telefonunu da Vatan Mahallesi'nde bir iş yerini çalıştıran İ.K'ye sattıkları tespit edildi. İş yerine düzenlenen operasyonda söz konusu cep telefonu ele geçirildi.

Ayrıca A.Ç. ve M.S'nin 29 Kasım perşembe günü Karacaahmet Mahallesi'nde bir iş yerinden de cep telefonu çaldıkları, bu telefonu da Vatan Mahallesi'nde bir iş yerini çalıştıran A.K. isimli kişiye sattıkları tespit edildi ve söz konusu cep telefonu da bu iş yerinde ele geçirildi.

Yapılan incelemede A.Ç. ile M.S'nin 2 iş yerinden ve bir kurumdan hırsızlık, M.S'nin ayrıca motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi. Ele geçirilen 2 cep telefonu sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ç. ve M.S. isimli şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.