Gaziantep’te hayatını kaybedenlerin sayısı 56’ya yükseldi

Gaziantep’te hayatını kaybedenlerin sayısı 56’ya yükseldi

Gaziantep’te bir düğüne yapılan canlı bomba saldırısında yaralanan 6 yaşındaki Azat Ayınalp’ın da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi ile bombalı saldırıda ölenlerin sayısı 56’ya yükseldi.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir kına gecesine gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında hayatını ağır yaralanan 6 yaşındaki Azat Ayınalp’ın da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetmesi ile ölü sayısı 56’ya yükseldi.

Gaziantep'teki saldırıda ölen 6 yaşındaki Azat Ayınalp'ın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Buradan Yeşilkent mezarlığına getirilen Ayınalp, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “İlimizde 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Şahinbey İlçemiz Beybahçe mahallesinde gerçekleştirilen menfur bombalı terör saldırısında, yaralanan ve tedavi gören 6 yaşında bir çocuk daha ölmüş, böylece elim saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 56'ya yükselmiştir.” denildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.