Gaziantep'te hayırsever yaşlı çiftten eğitime destek

Gaziantep'te hayırsever yaşlı çiftten eğitime destek

Gaziantep'te yapılacak 8 derslikli anaokul binası için hayırsever yaşlı çift ile Gaziantep Valisi Davut Gül arasında protokol imzalandı.

Gaziantep'te eğitim gönüllüsü hayırsever Nurel ve Enver Taner çifti tarafından yaptırılacak 8 derslik anaokul binası için protokol imzalandı. Okul yapımı için hazırlanan protokol, Gaziantep Valisi Davut Gül'ün makamında imzalandı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Gül, protokolünü imzaladıkları okulun hayırsever çiftin üçüncü okulları olduğunu belirtti.

Gül, "Kamudan emekli olmalarına rağmen üç okul yapan hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu kapsamda bir kez daha 100 hayırsevere ihtiyacımız olduğunu hatırlatmak isterim. Dilerim hayırseverlerimizin sayısı artar." dedi.

Nurel Taner de eşiyle eğitim gönüllüsü olduklarını belirterek, "Bu defa da anaokulu kısmet oldu. Çok mutluyuz. İnşallah ülkeye hayırlı çocuklar yetişir. Bundan sonra da belki farklı yollarla eğitime destek olmaya devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gül, hayırseverler Nurel ve Enver Taner ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Serkan Kocabaş arasında anaokulu protokolü imzalandı.

Tören sonrasında Vali Gül, Taner çiftine eğitime sundukları katkılar için teşekkür belgesi verdi.

Protokol kapsamında Şehitkamil ilçesi Güvenler Mahallesi'ndeki 8 derslikli anaokuluna "Nurel Enver Taner" ismi verilecek.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.