Gaziantep’te hırsızlık ve tefeci operasyonu

Gaziantep’te hırsızlık ve tefeci operasyonu

Gaziantep'te otomobilden hırsızlık yaptığı ve tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Gaziantep’in Şahinbey ve İslahiye ilçesinde otomobilden hırsızlık yaptıkları ve tefecilik yaparak haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesi Kılınçoğlu Mahallesi'nde otomobilde meydana gelen hırsızlık nedeniyle çalışma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan çalışmanın ardından hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen R.U.B. ve Ö.F.G. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tefeci operasyonuna 3 gözaltı

İslahiye ilçesinde de tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Yüksek faizle borç verdikleri parayı zorla tahsil eden kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslerde yapılan aramada, 2 cep telefonu, 2 bilgisayar, çok sayıda çek, senet, tarla ve arsa tapu senetleri, 2 ruhsatsız tabanca ile 18 bin 755 lira ve 16 bin 150 dolar nakit para ele geçirildi.

Operasyonda E.Ç., N.M. ve S.Ş. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler