Gaziantep’te iki ayrı kaza: 10 yaralı

Gaziantep’te iki ayrı kaza: 10 yaralı

Gaziantep'te mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Seyir halindeki otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücü ile birlikte aynı aileden 8 kişi yaralandı.

Kaza, Nurdağı-Gaziantep otoyolunun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Osmaniye'den Gaziantep'e tarım işçiliğine giden mevsimlik işçileri taşıyan Halit Gül (45) yönetimindeki 01 VN 179 plakalı minibüs, sağ arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp devrildi.

Minibüsün devrilmesi sonucu minibüste bulunanlar yola savrulurken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Gül ile birlikte aynı aileden Sebiha, Halit, Kevi, Belkıse, Nedra ve Leyla Gül ile Mahsun Delidolu yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Öte yandan, seyir halindeki otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Kilis karayolu 5’nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cuma Doğan yönetimindeki 05 DT 676 plakalı otomobil Doğan’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje sonra ağaçlara çarparak devrildi.

Otomobilin devrilmesi sonucu kazada sürücü Doğan ile yanında bulunan Sait Yılkı yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası devrilen ağaçlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler