Gaziantep'te kent gönüllüleri toplumsal duyarlılık projesi foto

Gaziantep'te kent gönüllüleri toplumsal duyarlılık projesi foto

Gaziantep'te düzenlenen 6’ncı dönem ‘Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesi’ kapsamında açık öğretim ve MÖP projeleri sertifika töreni yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi ile Kent Gönüllüleri Toplumsal Duyarlılık Projesi’nde işbirliği yaptı. Proje sonunda Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) sertifika töreni düzenlendi. Açık öğretim kurslarında eğitim gören 177 kursiyer ile kursiyerlere eğitim veren 270 kişiye projeye sundukları katkı dolayısıyla sertifika verildi.

Törende konuşan Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, uygulanan projelerle toplumsal bilinçlenmede önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi.

Projenin destekçisi olan herkese teşekkür eden Özkeçeci, “Gaziantep Üniversitesi’nin bana göre en önemli özelliği kentle iç içe, kentle bütünleşmiş olmasını sağlayan bu projedir. Geçtiğimiz dönemlerde de bu tür projeler gerçekleştirmiştik. Açık öğretimde okumak isteyen kişilere bir imkan sağlamak istedik. Bu konuda da elimizi projemize destek veren sizler güçlendirdiniz. Çocuklarımızın bu projeyi yaşayarak öğrenmeleri beni ziyadesiyle mutlu etti. Gerçekten bu projeler çok önemli projeler.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından plaket ve sertifikalar sahiplerine teslim edildi.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler