Gaziantep'te Maganda kurşunuyla yaralanan kişi 5 ay sonra hayatını kaybetti

Gaziantep'te Maganda kurşunuyla yaralanan kişi 5 ay sonra hayatını kaybetti

Gaziantep'te yolda yürürken başına aniden isabet eden maganda kurşunuyla ağır yaralanan ve 5 aydır tedavi gören Ayhan Bozgeyik adındaki vatandaş, hayatını kaybetti.

Gaziantep'te babası ve kardeşi ile birlikte yolda yürürken aniden yere yığılan ve böbrek sancısı çektiği zannedilerek kaldırıldığı hastanede ise başından maganda kurşunu ile vurulduğu ortaya çıkan Ayhan Bozgeyik (32), yaklaşık 5 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Şahinbey ilçesinin Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ayhan Bozgeyik (32), babası Mehmet ve kardeşi Tuncay ile birlikte geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda, bayram ziyareti için markete alışveriş etmek için evden çıktı. Bozgeyik, yolda yürüdüğü esnada henüz nereden geldiği belirlenemeyen kurşunla başından yaralandı.

Yüzüstü yere düşen Bozgeyik, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Böbrek sancısı çektiği zannedilen Bozgeyik, hastanedeki ilk müdahalenin ardından kafatasının röntgeni çekildi. Bozgeyik'in kafatasında mermi çekirdeği görüldü.

5 aydır hastanede tedavi gören Bozgeyik, bugün 5 ay süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Bozgeyik'in cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.