Gaziantep'te meslek edinme kursuna katılan 199 kişiye sertifika verildi

Gaziantep'te meslek edinme kursuna katılan 199 kişiye sertifika verildi

Gaziantep'te meslek edindirme kurslarına katılan 199 kişi, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Gaziantep’in merkez Şahinbey Belediyesi ve İŞKUR tarafından çeşitli dallarda gerçekleştirilen meslek edindirme kurslarından eğitim alıp, mezun olan 199 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

117 Gençlik Merkezi ve sosyal tesiste 7’den 70’e herkese eğitim imkânı sunan Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği Meslek Edindirme Kursları içerisinde bulunan İngilizce, çocuk elbise dikimi, dekoratif ev aksesuarları, tel kırma tekniği, iğne oyası, geleneksel el nakışları, terzilik ve bilgisayar operatörlüğü eğitimi alıp, mezun olan 199 kursiyere Şahinbey Belediyesi nikâh salonunda düzenlenen tören ile sertifikaları verildi.

Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak birçok alanda kurs verdiklerini söyledi.

“Bu zamanda aş, iş ve eş önemlidir.” diyerek konuşmasına başlayan Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak bu üçünün gerçekleşmesi için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Önce iş sahibi olmak için meslek edindirme kursları açıyoruz. Sonrasında eş sahibi olunabilmesi içinde Evlilik Okulu’nda kurs veriyoruz. Sonrada yeni doğan bebekleriniz için de ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz ile sizleri ziyarete diyoruz. Allah gecinden versin, vefat edenler içinde taziye evlerimizde hizmet veriyoruz. İşte böylece belediyecilik hizmeti doğumdan ölüme kadar devam etmiş oluyor. Bizler elimizden geldiği kadar vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her aşamada onlara destek oluyoruz. Şu ana kadar da 400 binin üzerinde kardeşimize tesislerimizde kurs verdik ve vermeye de devam ediyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.