Gaziantep'te okulda hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

Gaziantep'te okulda hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

Gaziantep'te bir okulda hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli ile çalınan hırsızlık malzemelerini satın alan bir şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir okulda hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli ile çalıntı, hırsızlık malzemelerini satın alan bir şüpheli gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Şahinbey ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir ortaokulda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birçok hırsızlık suçundan kaydı bulunan İ.S ve M.S isimli şüpheliler okulun açık penceresinden içeri girdi.

Şüpheliler, okuldan 6 adet bilgisayar monitörü, 10 adet güvenlik kamerası ve bir adet mikroskop çaldı.

Haber verilmesi üzerine okula gelen polis, okulun güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İncelemeler sonucu hırsızlık yaptıkları belirlenen İ.S. ve M.S. isimli şüpheliler ile çalıntı malzemeleri satın aldığı belirlenen M.T'yi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, ele geçirilen malzemeler ise okul yetkilisine teslim edildi.

Öte yandan, okuldaki hırsızlık olayı, güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 2 kişiden birinin, arkadaşının yardımıyla tırmandığı açık pencereden içeri girip, malzemeleri dışarı çıkararak götürdüğü görülüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.