Gaziantep’te otobüslerde yankesicilik yapan şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te otobüslerde yankesicilik yapan şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te şehir içi toplu taşıma araçlarında yankesicilik yapan ve yaklaşık bir aydır arandığı ortaya çıkan şüpheli şahıs yakalanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep'te şehir içi halk otobüslerinde yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptığı tespit edilen ve bir aydır arandığı belirtilen şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Kentte son bir ayda farklı bölgelerde, şehir içi halk otobüsleri içerisinde yankesicilik yaptıktan sonra izini kaybettiren şüpheli şahsın yakalanması ve olayların aydınlatılmasına yönelik söz konusu olayların meydana geldiği özel şehir içi halk otobüsleri ile otobüs duraklarında polis tarafından çalışmalar başlatıldı.

Halk otobüsleri ve olayların gerçekleştiği güzergâh üzerinde bulunan güvenlik kamera görüntülerinin de titizlikle incelenmesi sonucu yapılan çalışmalarda C.Ö., isimli şüpheli şahıs tespit edilerek yakalandı ve gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bir hırsızlık şüphelisi de tutuklandı

Öte yandan, kentteki bir kuyumcu atölyesinde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 kişiden biri olan C.P yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Çukur Mahallesinde bulanan bir kuyumcu atölyesinde 57 bin TL değerinde ziynet eşyaları çalındı. Olayın ardından başlatılan çalışma kapsamında ve olay yeri inceleme sonucunda elde edilen delillerden de yola çıkılarak yapılan çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şüphelilerin 2 kişi olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden C.P. isimli kişi yapılan çalışmalar sonucu yakalandı. Diğer şüpheli şahısın yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen C.P. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kuyumcu atölyesinden çalınan 57 bin TL değerindeki ziynet eşyaları ise yapılan çalışmalar sonucu bulunarak kuyumcuya teslim edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler