Gaziantep’te otomobil takla attı: 1 ölü 4 yaralı

Gaziantep’te otomobil takla attı: 1 ölü 4 yaralı

Gaziantep’te düğüne giderken karşı yönden gelen motosiklete çarpmamak için manevra yapan ve şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, eşi ile 3 çocuğu yaralandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde düğüne giderken karşı yönden gelen motosiklete çarpmamak için manevra yapan ve şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Muhtar Kayhan hayatını kaybetti, eşi ile 3 çocuğu da yaralandı.

Kaza, Şahinbey ilçesinin Çatallı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muhtar Kayhan (33), yönetimindeki 27 FN 171 plakalı otomobille akrabasının düğününe gitmek için eşi ve 3 çocuğuyla birlikte yola çıktı.

Seyir halindeyken karşı yönden gelen ve plakası öğrenilemeyen motosiklete çarpmamak için manevra yapan Kayhan'ın otomobili, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada, Muhtar Kayhan, eşi ve 3 çocuğu yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Kayhan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşi ve çocuklarının tedavisinin devam ettiği kazada hayatını kaybeden Kayhan'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.