Gaziantep'te otomobilden para çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te otomobilden para çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklandı

Gaziantep'te bankadan para çeken bir kişiyi takip ederek, otomobilinin içerisinde 72 bin TL bulunan çantayı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir bankadan para çeken kişiyi otomobille takip eden, sürücünün aracını bir iş yerinin önünde park etmesinin ardından otomobilin camını kırarak içerisinde 72 bin TL bulunan çantayı çaldığı iddia edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz cuma günü Sanayi Mahallesi'nde GATEM bankalar bölgesinde bir bankadan 72 bin TL çeken kişiyi, 3 kişi banka önünden itibaren otomobille 10 kilometre takip etti.

Bu kişiler, bankadan para çeken kişinin otomobilini bir iş yerinin önüne park etmesinin ardından aracın camını kırarak içerideki çantada bulunan 72 bin TL'yi çaldılar.

Hırsızlık olayının ardından yapılan çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları belirlenen 3 şüpheli tespit edildi. Tespit edilen şüphelilerden F. G, hırsızlık olayında kullanılan araçla birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen F. G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

10 hırsızlık olayına bir tutuklama

Öte yandan, kentte son bir hafta içerisinde meydana gelen 10 hırsızlık olayına karışan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

Kentte son bir hafta içerisinde 4'ü resmi kurumdan olmak üzere 10 hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameraları, görgü tanıkları ve olay yeri incelemelerinin ardından hırsızlık yapan 5 şüphelinin kimliği tespit edildi.

Savcılık kararıyla adresine operasyon düzenlenen 5 şüpheli, hırsızlıkta kullandığı bir otomobil ve 118 uyuşturucu hapla yakalandı. Gözaltına alınan ve sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ismi açıklanmayan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.